مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی گرجستان

19 02، 1398

ویزای تحصیلی گرجستان و ویزای همراه

توسط | 1398-2-19 15:45:44 +04:30 اردیبهشت 19ام، 1398|اطلاعات مفید گرجستان، تحصیل در گرجستان، گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

ویزای تحصیلی گرجستان و ویزای همراه دولت گرجستان تلاش های بسیاری در راستای پیوستن به اتحادیه اروپا انجام داده است و هم اکنون در صف پیوستن به اتحادیه اروپا قرار دارد و همین امر یکی از دلایل علاقه مندی دانشجویان برای تحصیل و اخذ ویزای و اقامت و کار در این کشور است. تحصیل در گرجستان بر مبنای نظام آموزشی ESTC اروپا می باشد و از دوره های دبستان، راهنمایی، دبیرستان و تحصیلات تکمیلی تشکیل شده است و دوره دبستان در نظام آموزشی گرجستان 6 ساله، راهنمایی 3 ساله و دبیرستان 3 ساله می باشد و تحصیل پایان دوره راهنمایی در گرجستان اجباریست و پس از پایان دوره راهنمایی امکان تحصیل در دبیرستان های نظری برای دانش آموزان وجود خواهد داشت و در پایان دوره دبیرستان مدرکی به نام Atestate به دانش آموزان به منظور ورود به دانشگاه اعطا می شود. بسیاری از دانشجویان به منظور تحصیل در هر کشوری