اقامت در گرجستان

22 09، 1397

چرا برخی اجازه ورود به گرجستان را ندارند؟

توسط | 1397-9-22 14:19:38 +03:30 آذر 22ام، 1397|اخبار گرجستان، اقامت گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

اقامت گرجستان و اجازه ورود به گرجستان براساس قوانین جاری گرجستان، اتباع خارجی می توانند با خرید ملک در گرجستان حداقل 35000 دلار آمریکا اقامت کوتاه مدت این کشور را دریافت کنند که این اقامت پایان دوره قابل تمدید است.طبق اخبار موجود که دست به دست از 30 نوامبر 2018 جلوی ورود عده ای هموطنان به گرجستان از طریق مرزهای زمینی و هوایی گرفته شده است و اجازه ورود به گرجستان به آنها داده نشده است. بعضی از شهروندان ایرانی برای دریافت اقامت، اقدام به ثبت شرکت میکنند، اما بعد از یک سال دولت گرجستان متوجه شده که این شرکت ها غیر فعالند و ثبت آنها فقط برای دریافت اقامت بوده، باعث شده اقامت ها تمدید نشود و اجازه ورود به گرجستان را نداشته باشند. متقاضیان دریافت اقامت می توانند با سرمایه گذاری در گرجستان اقامت دائم در این کشور دریافت کنند. گرجستان یکی از مقاصد گردشگری و مناسب برای سرمایه گذاری و

1 07، 1397

اقامت خویشاوندی گرجستان

توسط | 1397-7-2 11:32:14 +03:30 مهر 1ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

اقامت خویشاوندی گرجستان هر شخصی چه زن و چه مرد در صورت ازدواج با یک تبعه گرجی می تواند حداکثر یک ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک مربوطه شامل سند ازدواج، پاسپورت، عکس و تقاضای رسمی، اقامت دائم گرجستان را کسب کند. همسر و فرزندان اشخاص  که کارت اقامت گرجستان را دریافت کرده باشند ، می توانند با ارائه مدرک رسمی از ازدواج خود ، اقدام به دریافت اقامت خویشاوندی گرجستان نمایند . در صورتی که افراد نزدیک و یا فامیل یکی از افراد که اجازه اقامت در گرجستان را دارد و از دید دولت گرجستان وضعیت آن شخص نامشخص تشخیص داده شده نیاز به اخذ اقامت گرجستان داشته باشند از طریق نسبت فامیلی می توان برای آنها اقامت گرجستان را اخذ نمود و همچنین افرادی زیر سن قانونی و یا ناتوان نیز شامل این قانون هستند. شرایط اقامت گرجستان از طریق خویشاوندی شرایط اقامت گرجستان در اخذ اقامت گرجستان از

21 05، 1397

بند قانون جدید “سؤپیشینه” برای اخذ اقامت گرجستان

توسط | 1397-5-21 16:11:28 +04:30 مرداد 21ام، 1397|تفلیس، گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

بند قانون جدید “سؤپیشینه” برای اخذ اقامت گرجستان با توجه به قانون جدید کشور گرجستان، افرادی که تحت پیگرد قضایی قرار میگیرند در ایران نمیتوانند اقامت گرجستان را دریافت نمایند. توجه نمایید درصورتیکه قبلا سابقه کیفری داشته باشید محدودیتی در اخذ اقامت گرجستان ندارد و این محدودیت فقط شامل افرادی است که جرمی مرتکب شده اند و از کشور فرار میکنند به مقصد گرجستان و دادگاههای ایران برایشان حکم صادر کرده و تحت تعقیب هستند. بدین منظور اخذ گواهی عدم سو پیشینه از مراکز پلیس+۱۰ الزامی است. میتوانید در یکی از این ۲ شرایط مراتب را انجام دهید: ۱- متقاضی قبل از سفر به گرجستان به دفتر تهران مراجعه نمایند برای دریافت عدم سو پیشینه و ترجمه رسمی و تایید وزارت امور خارجه. ۲- متقاضی پس از خرید در گرجستان و درخواست اقامت به ایران و به دفتر تهران برای انجام سو پیشینه و ترجمه رسمی و تایید وزارت امور

17 07، 1396

هزینه زندگی در گرجستان

توسط | 1397-7-13 12:20:01 +03:30 مهر 17ام، 1396|اطلاعات مفید گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، ، ، ، ، |2 نظرات

هزینه زندگی در گرجستان تفاوتی نمی کند به چه قصد و منظوری قصد اقامت در گرجستان را داشته باشید! هزینه زندگی در گرجستان یکی از اولین سوالاتی است که در زمان مهاجرت به گرجستان و یا اخذ اقامت گرجستان ذهن هر کسی را به خود مشغول می کند. گرجستان یکی از ارزان ترین کشورهای جهان است. طبق گزارش های بانک جهانی و سازمان توسعه بین الملل، گرجستان از نظر پایین بودن مخارج و هزینه های زندگی شامل موادغذایی، مسکن و خودرو یکی از ارزان ترین کشورهای جهان به حساب می آید. طبق این گزارش گرجستان با اینکه از استانداردهای اروپایی برخوردار است، و روز به روز در حال توسعه و پیشرفت است و طبیعتا بایستی مانند سایر کشورهای اروپایی پرخرج باشد، اما هزینه های زندگی در گرجستان بسیار کمتر از کشورهایی نظیر آلمان، فرانسه، اتریش، سوئیس و سوئد می باشد. بطور کلی می توان اینطور توضیح داد که هزینه زندگی در