اقامت خویشاوندی و چالش های ازدواج در گرجستان

1 07، 1397

اقامت خویشاوندی گرجستان

توسط | 1397-7-2 11:32:14 +03:30 مهر 1ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

اقامت خویشاوندی گرجستان هر شخصی چه زن و چه مرد در صورت ازدواج با یک تبعه گرجی می تواند حداکثر یک ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک مربوطه شامل سند ازدواج، پاسپورت، عکس و تقاضای رسمی، اقامت دائم گرجستان را کسب کند. همسر و فرزندان اشخاص  که کارت اقامت گرجستان را دریافت کرده باشند ، می توانند با ارائه مدرک رسمی از ازدواج خود ، اقدام به دریافت اقامت خویشاوندی گرجستان نمایند . در صورتی که افراد نزدیک و یا فامیل یکی از افراد که اجازه اقامت در گرجستان را دارد و از دید دولت گرجستان وضعیت آن شخص نامشخص تشخیص داده شده نیاز به اخذ اقامت گرجستان داشته باشند از طریق نسبت فامیلی می توان برای آنها اقامت گرجستان را اخذ نمود و همچنین افرادی زیر سن قانونی و یا ناتوان نیز شامل این قانون هستند. شرایط اقامت گرجستان از طریق خویشاوندی شرایط اقامت گرجستان در اخذ اقامت گرجستان از