اقامت گرجستان

27 09، 1397

دیپورت شهروندان ایران از گرجستان

توسط | 1397-9-27 13:30:31 +03:30 آذر 27ام، 1397|اخبار گرجستان، اقامت گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، ، |بدون ديدگاه

چرا گرجستان شروع به دیپورت ایرانی ها کرده است؟ بر خلاف اخبار نادرست که حتی از منابع رسمی ایرانی منتشر میشود، تا به امروز حتی یک مورد ریجکت (توریست واقعی یا مقیم یا صاحب خانه) وجود نداشته است. تمام ریجکتها مربوط به «کارگرهای غیر قانونی ایرانی و هندی و سایر ملیتها» است. انبوه «کارگرهای غیرقانونی ایرانی» که در ۱.۵ سال گذشته حدود ۱ میلیون نفر بوده اند، باعث شد دولت گرجستان برای تقاضای اخذ اقامت ایرانیها مدرک «عدم سو پیشینه» را الزامی نماید و همین موضوع و حجم زیاد کارگرهای غیرقانونی ایرانی باعث شد که حدود ۲ ماه کل روال اداری کشور گرجستان متوقف گردد بطوریکه در طول ۲ ماه ۹۰٪ ایرانیها و گرجیها و اروپایی ها و امریکایی ها و اسیایی های مقیم گرجستان نتوانستند هیچ تاییدیه امور اداری در وزارت امور خارجه گرجستان دریافت نمایند. چرا گرجستان قوانین اقامت را می خواهد در آینده تغییر دهد؟ تغییرات قوانین

22 09، 1397

چرا برخی اجازه ورود به گرجستان را ندارند؟

توسط | 1397-9-22 14:19:38 +03:30 آذر 22ام، 1397|اخبار گرجستان، اقامت گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

اقامت گرجستان و اجازه ورود به گرجستان براساس قوانین جاری گرجستان، اتباع خارجی می توانند با خرید ملک در گرجستان حداقل 35000 دلار آمریکا اقامت کوتاه مدت این کشور را دریافت کنند که این اقامت پایان دوره قابل تمدید است.طبق اخبار موجود که دست به دست از 30 نوامبر 2018 جلوی ورود عده ای هموطنان به گرجستان از طریق مرزهای زمینی و هوایی گرفته شده است و اجازه ورود به گرجستان به آنها داده نشده است. بعضی از شهروندان ایرانی برای دریافت اقامت، اقدام به ثبت شرکت میکنند، اما بعد از یک سال دولت گرجستان متوجه شده که این شرکت ها غیر فعالند و ثبت آنها فقط برای دریافت اقامت بوده، باعث شده اقامت ها تمدید نشود و اجازه ورود به گرجستان را نداشته باشند. متقاضیان دریافت اقامت می توانند با سرمایه گذاری در گرجستان اقامت دائم در این کشور دریافت کنند. گرجستان یکی از مقاصد گردشگری و مناسب برای سرمایه گذاری و

21 09، 1397

در کش و قوس قوانین جدید اقامت گرجستان!

توسط | 1398-3-31 11:49:59 +04:30 آذر 21ام، 1397|اخبار گرجستان، اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، ، ، |بدون ديدگاه

در کش و قوس نقل قول های پیرامون قوانین جدید گرجستان چه میگذرد و چه راهکارهایی وجود دارد؟ متن زیر در 4 بند توسط کارشناسان و وکلای حقوقی هلدینگ آریا گرجستان تهیه شده که به عنوان یک سند معتبر قابل استناد است. ۱- قوانین جدید گرجستان حداقل بعد از سه ماهه اول یا سه ماهه دوم ۲۰۱۹ اعمال خواهد شد و از ابتدای سال نخواهد بود. ولی پیشنهاد میشود جهت تمدید اقامت (حتی اگر ۶ ماه از اقامتتان باقیست) یا دریافت اقامت دائم هر چه سریعتر اقدام فرمایید. ۲- در قوانین جدید گرجستان مبلغ اقامت از ۳۵،۰۰۰ دلار الزاما به ۱۰۰،۰۰۰ دلار افزایش نخواهد یافت و بین ۶۰،۰۰۰-۷۰،۰۰۰ دلار در حال بحث در کمیته هست. پیشنهاد میشود برای شروع ریمونت و کارشناسی مجدد املاکتون سریعتر اقدام فرمایید. «هلدینگ آریا» معتبرترین مشاور ایرانیان در گرجستان آریا بزرگترین و معتبرترین مرکز ارائه خدمات در زمینه سرمایه گذاری در گرجستان و املاک گرجستان است.

8 09، 1397

راه حل مشکل سربازی و نظام وظیفه برای اقامت گرجستان

توسط | 1397-9-8 17:45:52 +03:30 آذر 8ام، 1397|اقامت گرجستان، گرجستان، مهاجرت به گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

راه حل مشکل سربازی و نظام وظیفه برای اقامت گرجستان یکی از لازمه های دریافت پاسپورت خروج از کشور و اقامت تحصیلی نداشتن مشکل سربازی و نظام وظیفه است. از شرایط اولیه اقامت در گرجستان داشتن سن قانونی ۱۸ سال است و برای پسران علاوه بر این موضوع، قانون گذراندن دوره سربازی نیز وجود دارد. افراد بسیاری قصد دارند که بدون داشتن کارت پایان خدمت اقامت کنند؛ باید قاطعانه بگوییم که وجود کارت پایان خدمت یک قانون است و راه های فرار از آن غیر قانونی و تنها در شرایطی که مهاجر وضعیت خاصی داشته باشد به او اجازه مهاجرت بدون کارت پایان خدمت داده می شود. این تبصره اغلب مربوط به روش های تحصیلی می شود و به هیچ عنوان همه گیر نیست. در روند اقامت همیشه قانون مند عمل کنید تا در آینده در روند رفت و آمدتان به وطن دچار مشکل نشوید زیرا هر گونه اقدام غیر قانونی

23 08، 1397

اخذ اقامت و تابعیت از طریق سرمایه گذاری در گرجستان

توسط | 1397-9-2 13:08:43 +03:30 آبان 23ام، 1397|اقامت گرجستان، سرمایه گذاری گرجستان، گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

اخذ اقامت و تابعیت از طریق سرمایه گذاری در گرجستان گرجستان به عنوان یک مقصد سرمایه گذاری با ثبات سیاسی، کاهش فساد در امور مختلف، کاهش مالیات، هزینه های بسیار پایین برای شروع کسب و کار گزینه ای معقول محسوب می شود بنابراین سرمایه گذاری در گرجستان همواره گزینه معقولی برای سرمایه گذاران می باشد. بسیاری از کشورها برنامه های اقامت سرمایه گذاری را به بازرگان بین المللی که مایل به نقل مکان خانواده خود هستند و میخواهند راه را برای کسب و کارشان آسان تر کنند یا فقط می خواهند از مزایای گذرنامه جدید خود و سفر بدون روادید در منطقه لذت ببرند و گرجستان برنامه شهروندی سرمایه گذاری به شما پیشنهاد میدهد. برای درخواست شهروندی شما می توانید درخواست کنید، بلکه همسر و فرزندان زیر 26 سال شما نیز قادر خواهند بود در این برنامه شرکت کنند و تعداد متقاضیان مبلغ سرمایه گذاری را تغییر نمی دهد و فرقی نمیکند

17 08، 1397

قوانین اخذ اقامت گرجستان تغییر کرده است؟

توسط | 1397-8-17 12:20:58 +03:30 آبان 17ام، 1397|اقامت گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، ، |بدون ديدگاه

آیا قوانین اخذ اقامت گرجستان تغییر کرده است؟ تغییرات قوانین اخذ اقامت گرجستان؛ اخیراً اخباری پیرامون تغییر قوانین اقامت گرجستان و تغییر مبلغ سرمایه گذاری خرید ملک در بین ایرانیان دست به دست می شود. این اخبار توسط ما تایید میشود. قانون شامل ۴ بند است و از حدود 6 ماه پیش در مجلس گرجستان در حال بررسی برای تنظیم است که در ماههای آتی ابلاغ شود. ‼️هنوز تغییری در روند قوانین اقامتی و مهاجرتی گرجستان رخ نداده است و تصویب قوانین جدید همانند 6 ماه پیش شایعه است. مجلس گرجستان همچنان در حال بررسی است! قوانین فعلی اخذ اقامت گرجستان در حال حاضر طبق قوانین فعلی با خرید به مبلغ ۳۵۰۰۰ دلار می توانید اقامت موقت گرجستان را اخذ نموده که پس از ۶ سال اقامت دایم گرجستان را دریافت نمایید. در طول ۲ سال گذشته همه ماهه شاهد سخت تر شدن قوانین اخذ اقامت گرجستان برای خارجیها بوده

20 07، 1397

آخرین شرایط اقامت گرجستان 2018

توسط | 1397-7-20 13:04:44 +03:30 مهر 20ام، 1397|اخبار گرجستان، اقامت گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، ، |بدون ديدگاه

آخرین شرایط اقامت گرجستان 2018 اقامت از طریق «کارمندی» همچنان انجام میشود ولی اگر بسیار قوی اقدام شود، نیز همچنان ۲۰‎٪ شانس ریجکت شدن وجود دارد. نکته بد، این است که در صورتیکه ریجکت شوید دیگر حتی با خرید ملک نیز نمی توانید اقامت دریافت نمایید. برای همین این روش اقامت پیشنهاد نمی گردد. در حال حاضر بیش از ۵۰‎٪ هموطنان ساکن و حتی شاغل در تفلیس، بدون اقامت زندگی میکنند و هر ۴۵ روز از مرز ارمنستان از گرجستان خارج و بلافاصله وارد میشوند و به این طریق ۴۵ روز دیگر، بصورت قانونی در گرجستان زندگی می نمایند. این الگو باعث فریب شما نشود! جدیدا بصورت دستورالعمل، از ورود بلافاصله تمام افرادی که بیش از ۲ بار از مرزهای ارمنستان یا حتی ترکیه، ورود و خروج داشته اند، جلوگیری خواهد شد. راه حل تضمینی اخذ اقامت گرجستان 2018 در حال حاضر تنها راه تضمینی اخذ اقامت گرجستان، خرید ملک

1 07، 1397

اقامت خویشاوندی گرجستان

توسط | 1397-7-2 11:32:14 +03:30 مهر 1ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |بدون ديدگاه

اقامت خویشاوندی گرجستان هر شخصی چه زن و چه مرد در صورت ازدواج با یک تبعه گرجی می تواند حداکثر یک ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک مربوطه شامل سند ازدواج، پاسپورت، عکس و تقاضای رسمی، اقامت دائم گرجستان را کسب کند. همسر و فرزندان اشخاص  که کارت اقامت گرجستان را دریافت کرده باشند ، می توانند با ارائه مدرک رسمی از ازدواج خود ، اقدام به دریافت اقامت خویشاوندی گرجستان نمایند . در صورتی که افراد نزدیک و یا فامیل یکی از افراد که اجازه اقامت در گرجستان را دارد و از دید دولت گرجستان وضعیت آن شخص نامشخص تشخیص داده شده نیاز به اخذ اقامت گرجستان داشته باشند از طریق نسبت فامیلی می توان برای آنها اقامت گرجستان را اخذ نمود و همچنین افرادی زیر سن قانونی و یا ناتوان نیز شامل این قانون هستند. شرایط اقامت گرجستان از طریق خویشاوندی شرایط اقامت گرجستان در اخذ اقامت گرجستان از

21 06، 1397

تنها راه حل تضمینی اخذ اقامت گرجستان در سال ۲۰۱۸

توسط | 1397-6-21 17:17:56 +04:30 شهریور 21ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، |2 نظرات

تنها راه حل تضمینی اخذ اقامت گرجستان در سال ۲۰۱۸ تنها راه حل تضمینی اخذ اقامت، خرید ملک بالای ۳۲۰ میلیون تومان در باتومی و بالای ۳۴۰ میلیون تومان در تفلیس هست و این کار باید قبل از سفر به گرجستان درخواست صدور «عدم سو پیشینه» بدهید. اخذ اقامت کارمندی گرجستان در صورتیکه اقامت از طریق «کارمندی» انجام میشود اگر قوی اقدام شود، ۲۰‎٪ شانس ریجکت شدن وجود دارد و نکته بد، این است ، در صورتیکه ریجکت شوید و حتی با خرید ملک نیز نمیتوانید اقامت دریافت نمایید و برای همین این روش اقامت پیشنهاد نمی گردد. هزینه های اقامت کارمندی تفلیس بین ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان برای نفر اول و بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان برای هر کدام از اعضا خانواده میباشد. اقامت در گرجستان بصورت غیر قانونی بیش از ۵۰‎٪ هموطنان ساکن و شاغل تفلیس، بدون اقامت زندگی میکنند و هر ۴۵ روز با پرداخت هزینه

17 06، 1397

گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان

توسط | 1397-8-8 16:26:27 +03:30 شهریور 17ام، 1397|اخبار گرجستان، اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان دسته بندی ها|برچسب ها: ، ، ، |10 نظرات

گواهی عدم سوء پیشینه خود را در گرجستان دریافت کنید! از آنجائی که ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای اخذ اقامت گرجستان ضروری می باشد؛ برای سهولت و تسریع در انجام کار خود می توانید هنگام مراجعه به پلیس +10 آدرس دفتر "آریا" در تهران را ارائه کنید تا نامه گواهی عدم سوء پیشینه تحویل دفتر "آریا" در ایران شود و یا اینکه شخصا سو پیشینه خود را به دفتر تهران تحویل دهید. دفتر "آریا" در تهران پس از دریافت عدم سوء پیشینه آن را در دارالترجمه رسمی دادگستری ترجمه و پس از تائیدیه وزارت امور خارجه به گرجستان ارسال می نماید و این عملیات بجای ۳ روز کاری در چند ساعت انجام خواهد شد. همچنین مراحل ترجمه گرجی و اخذ تایید سفارت و تحویل به وزارت امور خارجه گرجستان بجای ۷ روز کاری در ۲ روز کاری برایتان انجام خواهد شد. بنابراین از این پس می توانید، بعد از درخواست