اقامت گرجستان

20 07، 1397

آخرین شرایط اقامت گرجستان 2018

توسط | 1397-7-20 13:04:44 +03:30 مهر 20ام، 1397|اخبار گرجستان، اقامت گرجستان|بدون ديدگاه

آخرین شرایط اقامت گرجستان 2018 اقامت از طریق «کارمندی» همچنان انجام میشود ولی اگر بسیار قوی اقدام شود، نیز همچنان ۲۰‎٪ شانس ریجکت شدن وجود دارد. نکته بد، این است که در صورتیکه ریجکت شوید دیگر حتی با خرید ملک نیز نمی توانید اقامت دریافت نمایید. برای همین این روش اقامت پیشنهاد نمی گردد. در حال حاضر بیش از ۵۰‎٪ هموطنان ساکن و حتی شاغل در تفلیس، بدون اقامت زندگی میکنند و هر ۴۵ روز از مرز ارمنستان از گرجستان خارج و بلافاصله وارد میشوند و به این طریق ۴۵ روز دیگر، بصورت قانونی در گرجستان زندگی می نمایند. این الگو باعث فریب شما نشود! جدیدا بصورت دستورالعمل، از ورود بلافاصله تمام افرادی که بیش از ۲ بار از مرزهای ارمنستان یا حتی ترکیه، ورود و خروج داشته اند، جلوگیری خواهد شد. راه حل تضمینی اخذ اقامت گرجستان 2018 در حال حاضر تنها راه تضمینی اخذ اقامت گرجستان، خرید ملک

1 07، 1397

اقامت خویشاوندی گرجستان

توسط | 1397-7-2 11:32:14 +03:30 مهر 1ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، گرجستان|بدون ديدگاه

اقامت خویشاوندی گرجستان هر شخصی چه زن و چه مرد در صورت ازدواج با یک تبعه گرجی می تواند حداکثر یک ماه پس از ازدواج با ارائه مدارک مربوطه شامل سند ازدواج، پاسپورت، عکس و تقاضای رسمی، اقامت دائم گرجستان را کسب کند. همسر و فرزندان اشخاص  که کارت اقامت گرجستان را دریافت کرده باشند ، می توانند با ارائه مدرک رسمی از ازدواج خود ، اقدام به دریافت اقامت خویشاوندی گرجستان نمایند . در صورتی که افراد نزدیک و یا فامیل یکی از افراد که اجازه اقامت در گرجستان را دارد و از دید دولت گرجستان وضعیت آن شخص نامشخص تشخیص داده شده نیاز به اخذ اقامت گرجستان داشته باشند از طریق نسبت فامیلی می توان برای آنها اقامت گرجستان را اخذ نمود و همچنین افرادی زیر سن قانونی و یا ناتوان نیز شامل این قانون هستند. شرایط اقامت گرجستان از طریق خویشاوندی شرایط اقامت گرجستان در اخذ اقامت گرجستان از

21 06، 1397

تنها راه حل تضمینی اخذ اقامت گرجستان در سال ۲۰۱۸

توسط | 1397-6-21 17:17:56 +04:30 شهریور 21ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، گرجستان|بدون ديدگاه

تنها راه حل تضمینی اخذ اقامت گرجستان در سال ۲۰۱۸ تنها راه حل تضمینی اخذ اقامت، خرید ملک بالای ۳۲۰ میلیون تومان در باتومی و بالای ۳۴۰ میلیون تومان در تفلیس هست و این کار باید قبل از سفر به گرجستان درخواست صدور «عدم سو پیشینه» بدهید. اخذ اقامت کارمندی گرجستان در صورتیکه اقامت از طریق «کارمندی» انجام میشود اگر قوی اقدام شود، ۲۰‎٪ شانس ریجکت شدن وجود دارد و نکته بد، این است ، در صورتیکه ریجکت شوید و حتی با خرید ملک نیز نمیتوانید اقامت دریافت نمایید و برای همین این روش اقامت پیشنهاد نمی گردد. هزینه های اقامت کارمندی تفلیس بین ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان برای نفر اول و بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان برای هر کدام از اعضا خانواده میباشد. اقامت در گرجستان بصورت غیر قانونی بیش از ۵۰‎٪ هموطنان ساکن و شاغل تفلیس، بدون اقامت زندگی میکنند و هر ۴۵ روز با پرداخت هزینه

17 06، 1397

“گواهی عدم سوء پیشینه گرجستان”

توسط | 1397-7-19 12:04:30 +03:30 شهریور 17ام، 1397|اخبار گرجستان، اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان|بدون ديدگاه

گواهی عدم سوء پیشینه خود را در گرجستان دریافت کنید! از آنجائی که ارائه گواهی عدم سوء پیشینه برای اخذ اقامت گرجستان ضروری می باشد؛ برای سهولت و تسریع در انجام کار خود می توانید هنگام مراجعه به پلیس +10 آدرس دفتر "آریا" در تهران را ارائه کنید تا نامه گواهی عدم سوء پیشینه تحویل دفتر "آریا" در ایران شود و یا اینکه شخصا سو پیشینه خود را به دفتر تهران تحویل دهید. دفتر "آریا" در تهران پس از دریافت عدم سوء پیشینه آن را در دارالترجمه رسمی دادگستری ترجمه و پس از تائیدیه وزارت امور خارجه به گرجستان ارسال می نماید و این عملیات بجای ۳ روز کاری در چند ساعت انجام خواهد شد. همچنین مراحل ترجمه گرجی و اخذ تایید سفارت و تحویل به وزارت امور خارجه گرجستان بجای ۷ روز کاری در ۲ روز کاری برایتان انجام خواهد شد. بنابراین از این پس می توانید، بعد از درخواست

7 06، 1397

اخذ اقامت تضمینی گرجستان از طریق قرارداد کار در گرجستان

توسط | 1397-6-7 17:33:23 +04:30 شهریور 7ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، گرجستان|بدون ديدگاه

اخذ اقامت تضمینی گرجستان از طریق قرارداد کار در گرجستان یافتن کار در شرکت های گرجی سخت است و از طرف دیگر اکثر متقاضیان اقامت گرجستان تمایلی به استخدام شدن با حقوق های نرمال یک میلیون تومانی اینجا و اتلاف وقتشان برای کار در گرجستان ندارند در تمام موارد این نوع اقامت از طریق تهیه قرارداد با شرکت هایی صورت میپذیرد که نه توقع انجام کار از شما دارند و نه حقوقی به شما پرداخت خواهند کرد. مجوز کار در گرجستان معمولا با ارسال نامه از طرف شرکت دعوت کننده و همچنین رد شدن حقوق و مزایای شما در غالب فایل شرکت استخدام کننده صادر می شود که همان اجازه اقامت گرجستان یا دریافت کارت اقامت گرجستان می باشد که کار چندان مشکلی نیست و با تکمیل مدارک توسط شرکت استخدام کننده در حدود یک ماه صادر می شود. تنها اقامت کاری تصمینی گرجستان، با تمهیدات جدید متخصصین دپارتمان اداری و حقوقی آریا، از ابتدای

1 06، 1397

مطمئن ترین روشهای سرمایه گذاری و اخذ اقامت گرجستان

توسط | 1397-6-1 16:51:40 +04:30 شهریور 1ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، سرمایه گذاری گرجستان|بدون ديدگاه

مطمئن ترین روشهای سرمایه گذاری و اخذ اقامت گرجستان مطمئن ترین روشهای سرمایه گذاری و اخذ اقامت گرجستان در منطقه ای کاملاً استراتژیک از نظر تجارت، واقع شده که دراصل پل تجاری میان آسیا واروپا و خاورمیانه است و به این دلیل در سالهای اخیر اتحادیه اروپا و سرمایه گذاران به این کشور توجه زیادی داشته اند. زندگی در گرجستان به خاطر مالیات های خیلی کم و شرایط عالی برای تحصیل و تجارت بسیار شیرین جلوه داده می شود. از طرفی قدرت سیاسی و تجاری کشور گرجستان به خاطر توجه ویژه کشورهای غربی بخصوص اتحادیه اروپا و آمریکا هر ساله افزایش میابد. ابتدا باید بگوییم که اخذ اقامت گرجستان با شهروندی گرجستان تفاوت دارد. مبلغ سرمایه گذاری در گرجستان نیز بسیار مهم است. بنابراین اگر دنبال بهترین راه سرمایه گذاری در گرجستان هستید باید سرمایه لازم را با خود همراه داشته باشید. مطمئن ترین روشهای سرمایه گذاری عبارتند از: ساخت و ساز در

8 04، 1397

اخذ اقامت گرجستان با خرید ملک اقساطی در گرجستان

توسط | 1397-4-8 12:33:14 +04:30 تیر 8ام، 1397|اقامت گرجستان|1 ديدگاه

اخذ اقامت گرجستان با خرید ملک اقساطی در گرجستان نکته مهم در خصوص اخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملک: باید ملک مورد نظر طبق قانون حداقل 35،000 دلار کارشناسی شود و کمتر از این امکان پذیر نیست! چون دلار گران شده و قدرت خریدها کم شده و تقاضا برای خرید آپارتمان حدود 20-10 هزار دلاری که بتوان با آن اقامت گرفت زیاد شده؛ متاسفانه برخی از دلال ها به دروغ برایتان خانه قسطی میخرند! پول شما هر چه باشد، مثلاً 8،000 دلارتان را میگیرند و برایتان بدون اینکه بدانید اقامت از طریق کارمندی میگیرند و به دروغ میگویند: «ما می توانیم با خرید قسطی برایتان اقامت بگیریم!!!» آیا با خرید ملک اقساطی در گرجستان می توان اقامت گرجستان را دریافت کرد؟ خیر، این غیرممکن است و شما پس از سال اول می آیید و می فهمید که اقامتتان کارمندی بوده و چون مالیات پرداخت نکردید باطل شده است. تازه در

22 03، 1397

سرمایه گذاری در گرجستان و اقامت گرجستان از طریق سرمایه گذاری

توسط | 1397-3-22 16:38:40 +04:30 خرداد 22ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، سرمایه گذاری گرجستان|بدون ديدگاه

سرمایه گذاری در گرجستان سرمایه گذاری در گرجستان از لحاظ آزادی اقتصادی، سهولت انجام کسب و کار و عدم وجود فساد در رتبه خوبی قرار دارد. این کشور یک موقعیت استراتژیک دارد و شرکت ها در گرجستان، در طول و پس از روند سرمایه گذاری از سوی دولت حمایت همچنین قوانین جدید مهاجرتی گرجستان نیز می شوند. سرمایه گذار به شخصی گفته می شود که حداقل مبلغ ۳۰۰ هزار لاری به صورت مستقیم در گرجستان سرمایه گذاری کند. سرمایه گذاری در گرجستان، کسانی که کمتر از مبلغ ۳۰۰ هزار لاری در گرجستان آورده دارند و قصد اخذ اقامت گرجستان از طریق ثبت شرکت را دارند، کارآفرین نامیده می شوند. حداقل مبلغ مذکور حداقل مبلغ ۳۰۰ هزار لاری بایستی به صورت کاملا مستقیم در تجارت مورد نظر شخص متقاضی سرمایه گذاری شود و خرید ملک برای شرکت جزو سرمایه گذاری مستقیم محسوب نمی شود و اخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملک، قانون

8 02، 1397

قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت دائم گرجستان از طریق خرید ملک

توسط | 1397-2-8 16:32:27 +04:30 اردیبهشت 8ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان، خرید خانه در گرجستان، مهاجرت به گرجستان|بدون ديدگاه

قابل توجه متقاضیان اخذ اقامت دائم گرجستان از طریق خرید ملک در ماه‌ های اخیر تعداد شهروندان ایرانی که برای خرید ملک؛ با هدف اخذ اقامت دائم به گرجستان سفر کرده‌اند افزایش یافته و در شبکه‌ های خارج از ایران، تبلیغات در این باره گسترش یافته است. گرجستان یکی از کشورهایی است که شهروندان ایران برای سفرهای تفریحی به آن نیاز به ویزا ندارند و مسافران ایرانی می‌ توانند برای حداکثر ۴۵ روز به این کشور سفر کنند. در حال حاضر شهروندان ایرانی می‌توانند به حدود ۴۰ کشور بدون نیاز به اخذ ویزا یا دریافت ویزا در مرز ورودی، سفر کنند. اخذ اقامت دائم گرجستان از طریق خرید ملک اخذ اقامت دائم گرجستان از طریق خرید ملک براساس قوانین گرجستان، اتباع خارجی می‌ توانند با خرید ملک به ارزش حداقل ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا اقامت کوتاه مدت این کشور را دریافت کنند که این اقامت در پایان دوره قابل

7 02، 1397

اخذ ویزا اروپا شینگن, کانادا و یا آمریکا و غیره با اقامت گرجستان

توسط | 1397-2-7 15:08:03 +04:30 اردیبهشت 7ام، 1397|اطلاعات مفید گرجستان، اقامت گرجستان|1 ديدگاه

اخذ ویزا اروپا شینگن، کانادا و یا آمریکا و غیره با اقامت گرجستان با داشتن اقامت گرجستان (موقت و دائم) می توانید نسبت به اخذ ویزا اروپا شینگن، کانادا و یا آمریکا و غیره اقدام کنید. در این راستا نیازی به پرداخت هزینه های سرسام آور و یا ارائه گارانتی نیست. اخیراً برخی از افراد سودجو شایعه کرده اند که تنها با داشتن اقامت دائم گرجستان می توان ویزای اروپا (شینگن)، کانادا و یا آمریکا و ... را اخذ نمود و باید مبالغ هنگفتی را در صورت نداشتن اقامت دائم به عنوان گارانتی یا حق سرویس پرداخت کرد. مراقب افراد شیاد باشید و با کسب مشاوره و آگاهی از قوانین ساده ای که وجود دارد نسبت به دریافت ویزا اروپا (شینگن)، کانادا و یا آمریکا و ... از طریق گرجستان اقدام کنید. اخذ ویزا اروپا (شینگن)، کانادا و یا آمریکا و غیره با اقامت گرجستان بطور کلی با