تحصیل در گرجستان، اعزام دانشجو به گرجستان

تحصیل در گرجستان، اعزام دانشجو به گرجستان 1397-4-22 10:32:13 +04:30

تحصیل در گرجستان

تحصیل در گرجستان و اعزام دانشجو به گرجستان

تحصیل در گرجستان فرصت بزرگی برای مهاجرت به اروپا پس از اتمام دوره است.
کیفیت آموزش در گرجستان منطبق با استانداردهای اروپائی است.

تحصیل در گرجستان - تصویر یکی از دانشگاه های گرجستان

تحصیل در گرجستان – تصویر یکی از دانشگاه های گرجستان

تحصیل در گرجستان

تحصیل در گرجستان را می توان یکی از موقعیت های تحصیلی مناسب با هزینه های مقرون به صرفه برای افرادی دانست که قصد پس از اتمام تحصیل قصد مهاجرت به اروپا را دارند.

گرجستان در حال حاضر یک کشور اروپایی محسوب می شود و در سال 2005 قرارداد بولونیا را امضا کرده و به سیستم یکپارچه آموزشی در اروپا ملحق شده است. دانشجویان خارجی که در این کشور تحصیل میکنند از سال 2016 به بعد می توانند در حین تحصیل در گرجستان ، به راحتی برای دریافت ویزای شنگن برای سفر به دیگر کشورهای اروپایی اقدام نمایند.

مقاطع تحصیلی در کشور گرجستان در مقطع کارشناسی 4 ساله، در مقطع کارشناسی ارشد 2 ساله، در مقطع دکترا 3 تا 5 ساله و در رشته پزشکی عمومی 6 ساله و دندانپزشکی 5 ساله می باشند.

زمان پذیرش در دانشگاههای گرجستان دو نوبت در سال و در ماههای مارچ (اسفند/فروردین) و سپتامبر (شهریور / مهر) می باشد.

امروزه در حدود 20 دانشگاه دولتی و حدود 30 دانشگاه خصوصی در گرجستان در حال فعالیت هستند که رشته های تحصیلی متنوعی را در مقاطع مختلف و به زبان گرجی و انگلیسی ارائه می کنند.

مزایای تحصیل در گرجستان

  • کیفیت آموزشی منطبق با استانداردهای اروپایی
  • مدرک مورد تایید برای دانشگاههای کشورهای تراز اول اروپا
  • هزینه زندگی و تحصیلی مقرون به صرفه
  • ویزای تضمینی
  • امکان اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا پس از فارغ التحصیلی
  • امکان اخذ پذیرش بدون نیاز به مدرک آیلتس
    (رشته های محبوب برای تحصیل در گرجستان)

پراستقبال ترین رشته های تحصیلی در گرجستان

  • پزشکی عمومی MBBS شش ساله
  • دندانپزشکی BDS پنج ساله
  • داروسازی Pharm چهار ساله
  • فیزیوتراپی چهار ساله
  • کارشناسی مدیریت بازرگانی BBA چهار ساله
  • کارشناسی ارشد مدیریت MBA دو ساله

نکته مهم: کشور گرجستان در حال حاضر برای رشته های پزشکی در لیست مورد تایید وزارت بهداشت قرار ندارد ولذا تحصیل در رشته های پزشکی در این کشور فقط مناسب افرادی است که پس از فارغ التحصیلی، قصد اقامت در گرجستان و یا مهاجرت به دیگر کشورهای اروپایی را دارند.

اقامت تحصیلی گرجستان

اقامت تحصیلی گرجستان راهی بسیار راحت و ارزان قیمت برای اخذ اقامت است ولی ضعف آن این است که جز سابقه اقامت حساب نشده و بعد از ۶ سال مانند سایر روشها تبدیل به اقامت دائم نمیشود.
برای پوشش این ضعف اکثرا متقاضیان اقامت خود را به وسیله اقامت تحصیلی می گیرند و پس از استقرار برای تمدید اقامت از روش اقامت کارمندی یا خرید آپارتمان استفاده می کنند.

  1. کلیه اقامت های تحصیلی یکساله صادر می گردد ،در شرایط خاص به صورت ۶ ماهه صادر می گردد ، تمدید اقامت ممکن است ۶ ماهه،یکساله،سه ساله و یا پنج ساله باشد.
  2. پس از صدرو اقامت متقاضی یک ماه وقت دارد که به گرجستان جهت امضاء و دریافت اقامت مراجعه فرماید.
  3. اقامت موقت ظرف ٣٠ روز از تاریخ درخواست و در صورت درخواست متقاضی به صورت فورس ماژور ظرف ١٠ روز صادر می گردد.
    (هزینه اقدام فورس ماژور ٢٠٠ لاری بیشتر است)

اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در گرجستان

برای کسب اطلاعات تحصیلی در مورد مدارس و یا دانشگاه ها حدود قیمت و برخی از مدارس و دانشگاه ها و شرایط آن در وبسایت نوشته شده که کامل ترین مرجع دانشگاه ها و مدارس گرجستان است، میتوانید مطالعه کنید.

+ تحصیل در گرجستان

ولی اگر اطلاعات دقیق تر میخواهید، با توجه به اینکه دانشگاههای مختلف رشته های مختلف را برخی از دوره ها ارائه نمیدهند. گاها تطبیق انجام میدن و ممکنه ندهند. گاها شرایط معدل یا نمرات دروس خاص برای بعضی از دانشگاهها در پذیرش مهم میشود. و مدارس هر ساله تعداد زیادی باز میشود.شرایط پذیرش مدرک آنها توسط گرجستان ممکن است تغییر کند و …

تنها راه کسب اطلاعات دقیق با جزییات این است که کد تحصیلی گرجستان (یوجی کد) را بگیرید و از مدارس یا دانشگاههای مختلف استعلام نمایید.

برای این کار میتوانید به دفتر تهران مراجعه نمایید تا مدارک شما را دریافت نمایند و کار یوجی کد را استارت بزند.

مجددا دقت نمایید هر وعده ای بدون داشتن یوجی کد تحصیلی گرجستان برای دانشگاهها و مدارس و خوابگاه و امکان تطبیق، دروغ است.
تنها راه قابل انجام این است که یوجی کدتون را به مدرسه یا دانشگاه بدین تا امکان ثبت نامتون در مقطع درخواستی یا رشته درخواستی مشخص شود.

مجموع کل هزینه های اخذ یو جی کد شامل ترجمه و واریز دولتی و امور اداری + نشان دادن دانشگاهها و مدارس مختلف گرجستان جهت انتخاب و انجام ثبت نام، معادل ۱۰۰۰ لاری میشود.

برای این کار مدارک را تحویل دفتر تهران میدهید و پس از ۵-۶۰ روز (به انتخاب شما) برای تحویل یو جی کد و ثبت نام تشریف میارید.

اگر بخواهید اقامتتون را هم از طریق تحصیلی بگیرید. هزینه یو جی کد و ثبت نام و اقامت ، مجموعا ۲۵۰۰ لاری میشود.

دفتر تهران: تهران، بلوار مرزداران، بین ایثار و آریافر، پلاک ١۵٢، طبقه ٢، واحد ۵.
تلفن مستقیم: 021.44950680

(شنبه تا چهارشنبه 9:00 تا 18:00 و پنجشنبه 9:00 تا 13:00)

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در گرجستان – دانشگاه ها

مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه های کشور گرجستان به شرح زیر می باشد:

  1. اصل مدرک دیپلم دبیرستان
  2. ریز نمرهای دورۀ دبیرستان
  3. گواهی تحصیلی
    از دبیرستان و یا از ادارۀ آموزش و پرورش محل تحصیل، که در آن گواهی نوشته شده باشد که دانش آموز مورد نظر، دو سال آخر و پایانی تحصیل خود را در آن دبیرستان و یا هنرستان انجام داده است.
    بدیهی است که اگر دانش آموز در دبیرستانهای گوناگونی درس خوانده باشد ، باید از هر یک از آنها به طور جداگانه با ذکر مقطع تحصیلی مربوطه، گواهی گرفته شود.
  4. مدارک دورۀ پیش دانشگاهی (الزامی)
  5. اصل کارت ملی
  6. بیوگرافی
    شرح کوتاهی در مورد دانشجو و هدف از تحصیل در رشتۀ مورد نظر توسط وی، که این بیوگرافی را میتوان به زبان انگلیسی نوشت و نیازی به ترجمه رسمی ندارد.
  7. اصل شناسنامه
  8. اصل گذرنامه با داشتن دست کم شش ماه اعتبار تمام صفحه های گذرنامه (حتی صفحه های سفید )
  9. کپی
  10. عکس رنگی عکس های ۴×3 و ۴×6 از هر کدام شش قطعه

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در گرجستان – مدارس

  • کارت بهداشت (گواهی سلامتی کامل و دچار نبودن به بیماری های واگیردار به مانند ایدز و هپاتیت ب)
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات

مدارک فوق باید بصورت ترجمه رسمی شده به انگلیسی با مهر برجسته وزارت امور خارجه ایران  باشد.

تاییدیه گواهی سلامت تحصیل در گرجستان

این گواهی بایستی از طرف نماینده و یا پزشک معتمد وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در هر شهر صادر شود. در مورد بیماری های ایدز و هپاتیت این گواهی باید از سوی سازمان انتقال خون ایران صادر شده باشد و یا تائید گردد.

امکان گرفتن این گواهی تندرستی در کشور گرجستان نیز وجود دارد ولی ممکن است نسبت به ایران مقداری گران تر باشد.

نکته: در کشور گرجستان بر اساس قوانین جاری تنها مدارک ترجمه شده به زبان گرجی جهت ثبت نام قابل پذیرش و ارزشیابی می باشد .

مدارک فوق باید بصورت ترجمه رسمی شده به انگلیسی با مهر برجسته وزارت امور خارجه ایران  باشد.

هزینه اعزام دانشجو یا محصل به گرجستان

اولین مرحله پذیرش برای تحصیل در گرجستان اخذ UG کد می باشد.

مجموع کل هزینه های اخذ یو جی کد شامل ترجمه و واریز دولتی و امور اداری + نشان دادن دانشگاهها و مدارس مختلف گرجستان جهت انتخاب و انجام ثبت نام، معادل ۱۰۰۰ لاری میشود.

برای این کار مدارک را تحویل دفتر تهران میدهید و پس از ۵-۶۰ روز (به انتخاب شما) برای تحویل یو جی کد و ثبت نام تشریف میارید.

اگر بخواهید اقامتتون را هم از طریق تحصیلی بگیرید. هزینه یو جی کد و ثبت نام و اقامت ، مجموعا ۲۵۰۰ لاری میشود.

پس از اخذ UG کد مشخص خواهد شد که در چه رشته هایی و در چه مقطعی مجاز به تحصیل در گرجستان هستید.

برای تحصیل دانشگاهی در مقاطع بالای لیسانس مانند فوق لیسانس و دکترا، باید واحدهای پاس شده معادل سازی شود که خیلی از واحدها رد خواهد شد و به صورت پیش نیاز مجددا می بایست پاس شود.