اقامت گرجستان، اقامت موقت گرجستان، اقامت دائم گرجستان

اقامت گرجستان، اقامت موقت گرجستان، اقامت دائم گرجستان 1397-5-24 16:52:46 +04:30

اقامت گرجستان، انواع اقامت گرجستان

اقامت موقت گرجستان، اقامت دائم گرجستان، اقامت کارمندی گرجستان، اقامت خرید ملک گرجستان، اقامت تحصیلی گرجستان

بر اساس قوانین جاری اقامت موقت گرجستان بعد از 6 سال قابل تبدیل به اقامت دائم گرجستان است.

اقامت کاری گرجستان

در این روش اقامت موقت گرجستان در شرکتی استخدام می شوید و از طریق استخدام در آن شرکت درخواست اقامت مینمایید.

با توجه به اینکه یافتن کار در شرکت های گرجی سخت است و از طرف دیگر اکثر متقاضیان اقامت گرجستان تمایلی به استخدام شدن با حقوق های نرمال یک میلیون تومانی اینجا و اتلاف وقتشان برای کار در گرجستان ندارند در تمام موارد این نوع اقامت از طریق تهیه قرارداد با شرکت هایی صورت می پذیرد که «نه توقع انجام کار از شما دارند و نه حقوقی به شما پرداخت خواهند کرد».

این اقامت موقت گرجستان که به صورت یکساله خواهد بود، سال به سال تمدید خواهد شد و بعد از 6 سال تبدیل به اقامت دائم خواهد شد.

مجموع کل هزینه هایتان برای اقامت کاری 5000 لاری می باشد.

نکته ١: شرکت های غیر معتبر برای دادن قرارداد اقامت کارمندی گرجستان به شما حدود 1000 لاری و شرکت های معتبر حدود 5000 لاری دریافت می نمایند.

نکته ٢: کلیه اقامت هایی که با قرارداد های کارفرما غیر معتبر انجام میشود از آذر 96 تا کنون حتما ریجکت شده اند و فریب امکان اخذ اقامت با 500$ را نخورید.

برای اطمینان از شرکت یا دلال مدعی، درخواست نمایید یک نمونه موفق اقامت کارمندی گرجستان (نه از طریق خرید ملک) از آذر 96 تا کنون را به شما نشان دهد و برای اینکه مطمئن شوید این کارت اقامتی که نشان میدهد از طریق خرید ملک نبوده است بخواهید که قرارداد کارمندی ترجمه شده ی آن کارت را نیز به شما نشان دهد .

ولی ما میتوانیم در مجموع 6 شعبه تفلیس، روزانه حداقل سه کارت اقامت کاری یکساله با مدارک کامل بصورت تضمینی جهت اطمینان شما ارائه و نشان دهیم.

نکته ٣: نیاز به پرداخت هیچ هزینه ی مازاد برای اقامت کارمندی بیش از موارد ذکر شده وجود ندارند و ارقام رایج 6500 یا 12250 لاری همه بدون توجیه و گران فروشی بخاطر بی اطلاعاتی متقاضیان میباشد.

هیچ نوع خدماتی بیش از خدمات ذکر شده در اقامت کارمندی وجود ندارد و گول واژه هایی مانند اینکه بیایید شرکتی با 5 سال سابقه ی کار برایتان بخرم یا اقامت 3 ساله برایتان میگیرم، وجود ندارد.

در متن قانون مهاجرت گرجستان به وضوح نوشته شده است که تمام اقامت های موقت از هر روشی حتما یک ساله و در برخی موارد مشکوک برای پلیس مهاجرت استثنایا 6 ماهه خواهد بود.

نکته ۴: برای “تمدید اقامت کارمندی گرجستان” به شما پیشنهاد می گردد ۳.۵ ماه قبل از اتمام اقامت یکساله تان با قرارداد جدید کارمندی ولی با درج حقوق بالا برای شما به مدت 2 ماه مالیات بالا حدود ماهی 600 لاری پرداخت نمایید و سپس 1،5 ماه مانده به اتمام اقامت موقت گرجستان (پس از دو ماه پرداخت مالیات بالا )، درخواست تمدید اقامت دهید و یا از طریق ثبت شرکت و یا خرید آپارتمان تمدید نمایید.

روش پرداخت 2 ماه مالیات حقوق بالا قبل از درخواست تمدید اقامت، بسیار کارآمد تر از پرداخت ماهانه ی 125 لاری برای مالیات حقوقتان میباشد که اکثرا به دلیل قطع همکاری کارفرما بی فایده برایتان خواهد بود که در اکثر مواقع پرداخت نخواهد شد و رسید رسمی پرداخت به شما شرکتها نشون نخواهند داد.

نکته ۵: تنها راه دریافت اقامت کاری گرجستان در شروع ورود به گرجستان، اقامت کارمندی است و از خرداد 96 هیچ کس نتوانسته پس از ورود به گرجستان “اقامت از طریق ثبت شرکت” یا کار آفرینی دریافت نماید.

در حال حاضر تنها راه برای اقامت از طریق ثبت شرکت یا کار آفرینی این است که یا از قبل حساب بانکی در گرجستان داشته باشید و یا از طریق اقامت کارمندی گرجستان بتوانید افتتاح حساب نمایید و سپس حداقل گذشت 3 ماه از تاریخ ثبت شرکت و پرداخت مالیات هایتان برای تبدیل اقامتتان از کارمندی به ثبت شرکت یا کار آفرینی و یا درخواست اقامت از طریق ثبت شرکت، اقدام نمایید.

نکته ۶: انبوه نکات و سو استفاده های رایج در این نوع روش اقامت گرجستان لازم نیست شما را از استفاده از این روش مایوس نماید، اقامت کارمندی یکی از قوی ترین انواع اقامت میباشد و پس از 6 سال تبدیل به اقامت دائم گرجستان میشود و پس از مشاهده انبوه اقامتهای موفق روزانه در شعب آریا، میتوانید با خیال راحت از این طریق درخواست اقامت نموده و کارت اقامت دریافت نمایید.

مجموع کل هزینه های خانواده تان برای اقامت از طریق نسبیت میشود:

  1. ۲۰۰ لاری تایید نسبیت
  2. ۲۱۱ لاری واریز دولتی
  3. ۱۵ لاری ترجمه پاسپورت
  4. ۲۰۰ لاری مشاور حقوقی درخواست اقامت
  5. ‏+۱۸‎٪ مالیات ارزش افزوده
  6. مجموعا حدود ۷۴۰ لاریمجموع کل هزینه های تمدید اقامت از طریق کارمندی ۱۰۰۰ لاری می باشد.

↑ برگشت به بالا

اقامت خرید ملک گرجستان

در این روش ملکی غیر از زمین کشاورزی میخرید که توسط کارشناس رسمی گرجستان بیش از ۳۵۰۰۰$ کارشناسی گردد.

این نوع اقامت موقت گرجستان به صورت یکساله خواهد بود ، سال به سال تمدید می شود و بعد از ۶ سال تبدیل به اقامت دائم خواهد شد.

مجموع کل هزینه هایتان برای اقامت از طریق خرید ملک گرجستان میشود:

  • ۲۰۰ لاری کارشناسی رسمی دولت گرجستان
  • ۲۱۱ لاری واریز دولتی
  • ۱۵ لاری ترجمه پاسپورت
  • ۲۰۰ لاری مشاور حقوقی درخواست اقامت
  • ‏+۱۸‎٪ مالیات ارزش افزوده
  • مجموعا حدود ۷۴۰ لاری = حدود ۳۰۰ $

نکته ١: در طول این ۶ سال هر زمان که بخواهید میتوانید ملکتان را بفروشید ولی برای تمدید اقامت گرجستان از طریق خرید ملک باید در سررسید تمدید سالانه اقامتتان یا ملک دیگری به ارزش حداقل ۳۵۰۰۰ دلار را جایگزین کرده باشید و یا بوسیله یکی دیگر از روشهای اقامت مانند اقامت کاری تمدید نمایید.

نکته ٢: ملک خریداری باید حتما به نام یک نفر باشد.

به هیچ وجه ملکی که سندش آماده نیست یا به صورت اقساطی خریداری شده باشد (حتی اگر پیش پرداخت شما بیش از ۳۵۰۰۰ دلار باشد) منجر به اخذ اقامت نمی گردد.
ولی در برخی موارد امکان تفکیک یک ملک بالای ٧٠.٠٠٠ دلار، به ٢ سند مجزا شش دانگ و اخذ اقامت برای ٢ خانواده وجود دارد.

نکته ٣: کارشناسان رسمی گرجستان، املاک را در مواقعی بیش از قیمت خرید و در مواقعی کم تر از قیمت خرید کارشناسی مینماید. گاهی ملکی که ٣٠.٠٠٠ دلار خریداری شده بیش از ٣۵.٠٠٠ دلار کارشناسی میشود و در بعضی موارد نیاز به خرید ملک بالای ۴٠.٠٠٠ دلار است. ارزندگی پروژه مهم است و املاک آریا به شما تعهد مینماید آنقدر برای شما ارزنده خرید نماید که حداقل ١٠٪‏ بیشتر کارشناسی گردد.

نکته ۴: با اخذ اقامت گرجستان از طریق خرید ملک ، همسر، فرزندان و والدین تحت تکفل از طریق نسبیت با شما می توانند اقامت موقت گرجستان یک ساله بگیرند و همانند شما پس از ۶ سال اقامت دائم گرجستان دریافت نمایند.

مجموع کل هزینه های خانواده تان برای اقامت موقت گرجستان از طریق نسبیت میشود:

  • ۲۰۰ لاری تایید نسبیت
  • ۲۱۱ لاری واریز دولتی
  • ۱۵ لاری ترجمه پاسپورت
  • ۲۰۰ لاری مشاور حقوقی درخواست اقامت
  • ‏+۱۸‎٪ مالیات ارزش افزوده
  • مجموعا حدود ۷۴۰ لاری = حدود ۳۰۰ $

نکته ۵: کلیه اقامت ها، یکساله صادر می گردد. ولی در شرایط خاص ممکن است به صورت ۶ ماهه صادر گردد.

تمدید اقامت موقت گرجستان ممکن است ۶ ماهه، یکساله، سه ساله و یا پنج ساله باشد.

نکته ۶: پس از صدور اقامت نسبیت گرجستان متقاضی یک ماه وقت دارد که به گرجستان جهت امضاء و دریافت کارت اقامت گرجستان مراجعه نماید.

نکته ٧: اقامت گرجستان ظرف ٣٠ روز از تاریخ درخواست صادر می گردد و در صورت درخواست متقاضی به صورت فورس ماژور ظرف ١٠ روز صادر می گردد.
(هزینه اقدام فورس ماژور ٢٠٠ لاری بیشتر است).

با توجه به سو استفاده های فراوان از ایرانی ها، بدلیل نداشتن اطلاعات از قیمت املاک گرجستان و مناطق گرجستان، داشتن متوسط قیمت خرید ملک در تفلیس جهت آگاهی شما بسیار مهم است.

قیمت آپارتمان در گرجستان به سه پارامتر بستگی دارد:

  • اول منطقه
  • دوم نوع تحویل بصورت بلک یا وایت یا تجهیز شد
  • سوم زمان تحویل ملک
  • در عکس های زیر نقشه مناطق تفلیس و متوسط قیمت خرید را برای آگاهیتان ارسال مینمایم.

نکات:

  • !!! اگر از طریق شعب آریا اقدام به خرید ملک در گرجستان کرده باشید، درخواست اقامت گرجستان شما رایگان خواهد بود.
  • !!! طبق قوانین گرجستان، در دفاتر قانونی (با تابلو)، مشاوره حقوقی و خرید ملک برای خریدار، رایگان و “بدون پرداخت کمیسیون” خواهد بود.
    نتیجه این قانون این است که شما در صورت استفاده از دفاتر قانونی (با تابلو)، بدون اینکه هیچ هزینه ای پرداخت نمایید، میتوانید از صحت خرید و قیمت خرید مطمئن باشید و نیازی ندارید برای صرفه جویی در پرداخت هزینه کمیسیون، بی واسطه عمل کنید و در دام دلالی بیفتید.
  • !!! به هیچ وجه برای خرید ملک در گرجستان، بجای «دفاتر با تابلو قابل مشاهده» که توسط دولت، پلیس و اداره مالیات گرجستان شناخته شده اند، به بهانه های دروغین از افرادی که در قالب راهنمایی به صورت راننده تاکسی یا معرفی شده توسط صاحب هتل و رستوران در کمین هستند و یا دفاتر بدون تابلو قابل مشاهده، که مخصوص کلاهبرداری راه اندازی شده و هر سه ماه جابجا میشوند، استفاده ننمایید.

داشتن تابلو قابل مشاهده نشانه این است که آن شرکت برنامه ای برای سوء استفاده ندارد و مکان رسمی خود را به دولت گرجستان معرفی کرده است. و در صورت سوء استفاده که این روزها رایج شده است، شما میتوانید از پلیس قوی گرجستان استفاده نمایید.

نقشه کاربری شهر تفلیس

↑ برگشت به بالا

اقامت تحصیلی گرجستان

برای کسب اطلاعات تحصیلی در مورد مدارس و یا دانشگاه ها حدود قیمت و برخی از مدارس و دانشگاه ها و شرایط آن در وبسایت نوشته شده که کامل ترین مرجع دانشگاه ها و مدارس گرجستان است، میتوانید مطالعه کنید.

+ تحصیل در گرجستان

ولی اگر اطلاعات دقیق تر می خواهید، با توجه به اینکه دانشگاههای مختلف رشته های مختلف را برخی از دوره ها ارائه نمیدهند. گاها تطبیق انجام میدن و ممکنه ندهند. گاها شرایط معدل یا نمرات دروس خاص برای بعضی از دانشگاهها در پذیرش مهم میشود. و مدارس هر ساله تعداد زیادی باز میشود.شرایط پذیرش مدرک آنها توسط گرجستان ممکن است تغییر کند و …

تنها راه کسب اطلاعات دقیق با جزییات این است که کد تحصیلی گرجستان (یوجی کد) را بگیرید و از مدارس یا دانشگاههای مختلف استعلام نمایید.

برای این کار میتوانید به دفتر تهران مراجعه نمایید تا مدارک شما را دریافت نمایند و کار یوجی کد را استارت بزند.

مجددا دقت نمایید هر وعده ای بدون داشتن یوجی کد تحصیلی گرجستان برای دانشگاهها و مدارس و خوابگاه و امکان تطبیق، دروغ است.
تنها راه قابل انجام این است که یوجی کدتون را به مدرسه یا دانشگاه بدین تا امکان ثبت نامتون در مقطع درخواستی یا رشته درخواستی مشخص شود.

مجموع کل هزینه های اخذ یو جی کد شامل ترجمه و واریز دولتی و امور اداری + نشان دادن دانشگاهها و مدارس مختلف گرجستان جهت انتخاب و انجام ثبت نام، معادل ۱۰۰۰ لاری میشود.

برای این کار مدارک را تحویل دفتر تهران میدهید و پس از ۵-۶۰ روز (به انتخاب شما) برای تحویل یو جی کد و ثبت نام تشریف میارید.

اگر بخواهید اقامتتون را هم از طریق تحصیلی بگیرید. هزینه یو جی کد و ثبت نام و اقامت ، مجموعا ۲۵۰۰ لاری میشود.

دفتر تهران: تهران، بلوار مرزداران، بین ایثار و آریافر، پلاک ١۵٢، طبقه ٢، واحد ۵.
تلفن مستقیم: 021.44381470

(شنبه تا چهارشنبه 9:00 تا 18:00 و پنجشنبه 9:00 تا 13:00)

↑ برگشت به بالا

تفاوت “اقامت دائم گرجستان” و “شهروندی گرجستان”

کشور گرجستان جزو معدود کشورهایی است که گزینه اقامت دائم دارد.

بین اقامت دائم گرجستان و شهروندی گرجستان (پاسپورت) تفاوتی کاربردی در زندگی وجود ندارد.

تمام افراد خارجی که اقامت دائم گرجستان داشته باشند می توانند حساب بانکی داشته باشند و خرید ملک یا ماشین و همه چی با مالکیت قطعی و صد در صد، داشته باشند یا بیمه شوند.

و بعد از ۲۰۲۰ که گرجستان عضو شینگن شود با اقامت گرجستان می توانند بدون ویزا کل کشورهای اروپایی شینگن را بروند و …

برتریهایی که شهروندی (پاسپورت) گرجستان نسبت به اقامت دائم گرجستان دارد:

  • حق رای
  • حقوق ماهیانه
  • درمان رایگان بالای ۶۰ سالگی

در نتیجه شما با داشتن اقامت دائم گرجستان تمام امکانات کاربردی شهروندی گرجستان را خواهید داشت.

اقامت دائم گرجستان

سه روش کاربردی دارد:

  1. تمدید اقامت موقت گرجستان
  2. ازدواج
  3. سرمایه گذاری

١- تمدید اقامت موقت گرجستان

برای فردی خارجی صادر میگردد که، به مدت شش سال متوالی اقامت موقت داشته باشد.

البته در صورتی که فرد برای اهداف پزشکی، تحصیلی، ماموریت دیپلماتیک و یا نمایندگی شرکتی در کشور گرجستان حضور داشته باشد شامل این قانون نمی گردد.

نکته ١: الزامی وجود ندارد که در طول این ۶ سال در گرجستان حضور داشته باشند و فقط برای تمدید اقامت گرجستان باید حضور داشته باشند.

نکته ٢: در اینصورت خانواده فرد مقیم شامل یک همسر، فرزندان و والدین تحت تکفل نیز می تواند اقامت گرجستان داشته باشد.

نکته ٣: مدت زمان اخذ اقامت دائم گرجستان ٣ ماه از زمان اقدام می باشد.

٢- اخذ اقامت گرجستان با ازدواج در گرجستان

برای اعضاء خانواده فردی صادر میگردد که، گرجی باشد.

اعضای خانواده شامل: یک همسر، فرزندان و یکی از والدین.

نکته ١: مدت زمان اخذ اقامت دائم گرجستان ٣ ماه از تاریخ اقدام می باشد.

٣- اخذ اقامت گرجستان با سرمایه گذاری در گرجستان

برای فردی خارجی صادر میگردد که، بالای 300 هزار لاری در گرجستان سرمایه گذاری کند.

در این صورت اجازه اقامت برای اعضای خانواده سرمایه گذار هم صادر می شود که شامل: یک همسر، فرزند و یا یک فرد ناتوان که کاملا به وی وابسته است، می باشد.

نکته ١: خرید ملک در گرجستان جزو قانون سرمایه گذاری در گرجستان محسوب نمی گردد مگر آنکه زمین باشد و اقدام به ساخت نماید و یا اگر ملکی نیمه تمام باشد و بیزینسی روی آن انجام دهند.

نکته ٢: مدت زمان اقدامات اقامت دائم گرجستان ٣ ماه از تاریخ اقدام می باشد.

شهروندی گرجستان

سه روش کاربردی دارد:

  1. پس از اقامت دائم گرجستان
  2. ازدواج در گرجستان
  3. خدمات ویژه

١- پس از اقامت دائم گرجستان

برای فردی خارجی صادر میگردد که، بالای ١٨ سال باشد و در طول ۵ سال گذشته، چه با ویزا چه با کارت اقامت گرجستان بطور قانونی و مستمر زندگی کرده باشد و زبان گرجی را در حد ابتدایی بداند و از تاریخ و شرایط قانون گرجستان آگاهی داشته باشد و در گرجستان مشغول به کار باشد یا ملک داشته باشد یا در یک فعالیت کارآفرینی در گرجستان مشغول باشد یا مالک سهمی از یک شرکت کارآفرینی گرجی باشد یا در شرایط پناهندگی باشد.

٢- ازدواج در گرجستان

برای فردی خارجی صادر میگردد که، با شهروند گرجی ازدواج کرده باشد و مدت ٢سال قبل آن بصورت قانونی و مستمر در گرجستان زندگی کرده باشد و زبان گرجی را در حد ابتدایی بداند و از تاریخ و شرایط قانون گرجستان آگاهی داشته باشد.

٣- خدمات ویژه

خدمات ویژه برای فردی خارجی صادر میگردد که، خدمت فوق العاده ای برای کشور گرجستان انجام داده باشد. یا به منافع ملی کشور گرجستان سودی رسانده باشد.

یا فعالیت اقتصادی ویژه ای در خاک گرجستان انجام داده باشد.

با توجه به مادام العمر بودن اقامت دائم گرجستان و امکان استفاده از تمامی امکانات زندگی و کار همانند شهروندی گرجستان، پیشنهاد می گردد در صورتی که شرایط سرمایه گذاری در گرجستان بالای ٣٠٠.٠٠٠ لاری را دارید، به دلیل آسانتر بودن سعی در اخذ اقامت دائم گرجستان داشته باشید.

لازم به ذکر است با داشتن اقامت دائم گرجستان پس از پیوستن کشور به حوزه شینگن در سال ٢٠٢٠ می توانید به تمام کشور های اروپایی حوزه شینگن سفر کنید و حتی این امکان نیز همانند وام و بیمه و حساب بانکی و خرید وفروش با داشتن اقامت گرجستان نیز میسر می شود و نیازی به داشتن شهروندی گرجستان نیست.

↑ برگشت به بالا