اقامت گرجستان، اقامت موقت گرجستان، اقامت دائم گرجستان

اقامت گرجستان، اقامت موقت گرجستان، اقامت دائم گرجستان 1398-4-12 15:36:09 +04:30

اقامت گرجستان، انواع اقامت گرجستان

اقامت موقت گرجستان، اقامت دائم گرجستان، اقامت کارمندی گرجستان، اقامت خرید ملک گرجستان، اقامت تحصیلی گرجستان

بر اساس قوانین جاری اقامت موقت گرجستان بعد از 6 سال قابل تبدیل به اقامت دائم گرجستان است.

اقامت کاری گرجستان

انواع اقامت موقت گرجستان:

  1. اقامت کاری
  2. اقامت خرید ملک
  3. اقامت تحصیلی

اقامت کاری (از طریق کارمندی)

شرکتی میتواند درخواست اقامت کاری دهد که به ازای هر کارمند خارجی سالی ۵۰۰۰۰ لاری گردش مالی نشان دهد، و در درآمد کارمند زیر ۸۰۰ لاری نباشد.

با توجه به اینکه یافتن کار در شرکت های گرجی سخت است و از طرف دیگر اکثر متقاضیان اقامت گرجستان تمایلی به استخدام شدن با حقوق های نرمال اینجا و اتلاف وقتشان برای کار در گرجستان ندارند در تمام موارد این نوع اقامت از طریق تهیه قرارداد با شرکت هایی صورت میپذیرد که «نه توقع انجام کار از شما دارند و نه حقوقی به شما پرداخت خواهند کرد».

این اقامت به صورت یکساله خواهد بود، سال به سال تمدید خواهد شد.
مجموع کل هزینه هایتان برای اقامت کاری 6000 لاری می باشد.

نکته 1: شرکت های غیر معتبر برای دادن قرارداد کارمندی به شما حدود ۱۰۰۰ لاری و شرکت های معتبر حدود 6000 لاری دریافت می نمایند.

نکته 2: کلیه اقامت هایی که با قرارداد های کارفرما غیر معتبر انجام میشود از آذر ۹۶ تا کنون حتما ریجکت شده اند و فریب امکان اخذ اقامت با ۱۰۰۰ لاری را نخورید.

برای اطمینان از شرکت یا دلال مدعی، درخواست نمایید یک نمونه موفق اقامت کارمندی (نه از طریق خرید ملک) از آذر ۹۶ تا کنون را به شما نشان دهد و برای اینکه مطمئن شوید این کارت اقامتی که نشان میدهد از طریق خرید ملک نبوده است بخواهید که قرارداد کارمندی ترجمه شده ی آن کارت را نیز به شما نشان دهد .

نکته 3: نیاز به پرداخت هیچ هزینه ی مازاد برای اقامت کارمندی بیش از موارد ذکر شده وجود ندارند و ارقام رایج ۶۵۰۰ یا ۱۲۲۵۰ لاری همه بدون توجیه و گران فروشی بخاطر بی اطلاعاتی متقاضیان میباشد.

هیچ نوع خدماتی بیش از خدمات ذکر شده در اقامت کارمندی وجود ندارد و گول واژه هایی مانند اینکه بیایید شرکتی با ۵ سال سابقه ی کار برایتان بخرم یا اقامت ۳ ساله برایتان میگیرم، وجود ندارد.

در متن قانون مهاجرت گرجستان به وضوح نوشته شده است که تمام اقامت های موقت از هر روشی حتما یک ساله و در برخی موارد مشکوک برای پلیس مهاجرت استثنا ۶ ماهه خواهد بود.

نکته 4: برای “تمدید اقامت کارمندی” به شما پیشنهاد میگردد ۳.۵ ماه قبل از اتمام اقامت یکساله تان با قرارداد جدید کارمندی ولی با درج حقوق بالا برای شما به مدت ۲ ماه مالیات بالا حدود ماهی 800 لاری پرداخت نمایید و سپس ۱.۵ ماه مانده به اتمام اقامت ( پس از دو ماه پرداخت مالیات بالا )، درخواست تمدید اقامت دهید و یا از طریق ثبت شرکت و یا خرید آپارتمان تمدید نمایید.

روش پرداخت ۲ ماه مالیات حقوق بالا قبل از درخواست تمدید اقامت، بسیار کارآمد تر از پرداخت مالیات حقوقتان میباشد که اکثرا به دلیل قطع همکاری کارفرما بی فایده برایتان خواهد بود که در اکثر مواقع پرداخت نخواهد شد و رسید رسمی پرداخت به شما شرکتها نشون نخواهند داد.

نکته 5: تنها راه دریافت اقامت کاری در شروع ورود به گرجستان، اقامت کارمندی است و از خرداد ۹۶ هیچکس نتوانسته پس از ورود به گرجستان “اقامت از طریق ثبت شرکت” یا کار آفرینی دریافت نماید. در حال حاضر تنها راه برای اقامت از طریق ثبت شرکت یا کار آفرینی این است که یا از قبل حساب بانکی در گرجستان داشته باشید و یا از طریق اقامت کارمندی بتوانید افتتاح حساب نمایید و سپس حداقل گذشت ۳ ماه از تاریخ ثبت شرکت و پرداخت مالیاتهایتان برای تبدیل اقامتتان از کارمندی به ثبت شرکت یا کار آفرینی و یا درخواست اقامت از طریق ثبت شرکت، اقدام نمایید.

نکته 6: در حال حاضر با قوی ترین عملکرد 20% درخواست های اقامت کارمندی بصورت تصادفی ریجکت می شود.
بررسی های آریا نشان می دهد هیچکدام از عوامل زیر موثر در ریجکت شدن نیست!!

  • مدت زمان زندگی در گرجستان
  • سن
  • درخواست 10 روزه یا 30 روزه
  • جنسیت زن و مرد
  • تعداد مهرها یا ویزاهای سفرهای خارجی درج شده در پاسپورت

تنها سناریو موجود ریجکت شدن اقامت های کارمندی “بصورت تصادفی” می باشد.

نکته 7: با اخذ اقامت از طریق اقامت کاری ، یک همسر و کلیه فرزندان (بدون محدودیت سنی) و یکی از والدین تحت تکفل و یک کودک تحت سرپرستی از طریق نسبیت با شما میتوانند اقامت موقت یک ساله بگیرند.

نکته 8: هزینه های اخذ اقامت نسبیت برای خانواده:
مجموع کل هزینه های خانواده تان برای اقامت از طریق نسبیت میشود:

  •  ۲۰۰ لاری تایید نسبیت
  • ۲۱۱ لاری واریز دولتی
  • ۱۵ لاری ترجمه پاسپورت
  • ۲۰۰ لاری مشاور حقوقی درخواست اقامت
  • ‏+۱۸‎٪ مالیات ارزش افزوده
  • مجموعا حدود ۷۴۰ لاری

↑ برگشت به بالا

اقامت خرید ملک گرجستان

انواع اقامت موقت گرجستان:

  1. اقامت کاری
  2. اقامت خرید ملک
  3. اقامت تحصیلی

 اقامت خرید ملک

در این روش ملکی غیر از زمین کشاورزی میخرید که توسط کارشناس رسمی گرجستان بیش از 100،000$ کارشناسی گردد.
این اقامت به صورت یکساله خواهد بود، سال به سال تمدید می شود.

مجموع کل هزینه هایتان برای اقامت از طریق خرید ملک میشود:

  • ۲۰۰ لاری کارشناسی رسمی دولت گرجستان
  • ۲۱۱ لاری واریز دولتی
  • ۱۵ لاری ترجمه پاسپورت
  • ۲۰۰ لاری مشاور حقوقی درخواست اقامت
  • ‏+۱۸‎٪ مالیات ارزش افزوده

مجموعا حدود ۷۴۰ لاری = حدود ۳۰۰ $

نکته 1: در طول این ۶ سال هرزمان که بخواهید میتوانید ملکتان را بفروشید، ولی برای تمدید اقامتتان باید در سررسید تمدید سالانه اقامتتان یا ملک دیگری به ارزش حداقل ۱۰۰٫۰۰۰ دلار کارشناسی شده جایگزین کرده باشید و یا به وسیله یکی دیگر از روش های اقامت مانند اقامت کاری تمدید نمایند.

نکته 2: به هیچ وجه ملکی که سندش آماده نیست یا به صورت اقساطی خریداری شده باشد (حتی اگر پیش پرداخت شما بیش از 100،000$ دلار باشد) منجر به اخذ اقامت نمیگردد.

نکته 3: کارشناسان رسمی گرجستان، املاک را در مواقعی بیش از قیمت خرید و در مواقعی کم تر از قیمت خرید کارشناسی مینماید.
گاهی ملکی که 70.000 دلار خریداری شده بیش از 100،000$ دلار کارشناسی میشود و در بعضی موارد نیاز به خرید ملک با رقم بیشتر است. ارزندگی پروژه مهم است و املاک آریا به شما تعهد مینماید آنقدر برای شما ارزنده خرید نماید که حداقل ١٠٪‏ بیشتر کارشناسی گردد.

نکته 4: با اخذ اقامت از طریق خرید ملک، یک همسر و کلیه فرزندان (بدون محدودیت سنی) و والدین تحت تکفل و یک کودک تحت سرپرستی از طریق نسبیت با شما میتوانند اقامت موقت یک ساله بگیرند.

مجموع کل هزینه های خانواده تان برای اقامت از طریق نسبیت میشود:

  • ۲۰۰ لاری تایید نسبیت
  • ۲۱۱ لاری واریز دولتی
  • ۱۵ لاری ترجمه پاسپورت
  • ۲۰۰ لاری مشاور حقوقی درخواست اقامت
  • ‏+۱۸‎٪ مالیات ارزش افزوده

مجموعا حدود ۷۴۰ لاری = حدود ۳۰۰ $

نکته 5: کلیه اقامت ها، یکساله صادر می گردد و  بصورت سال به سال تمدید می گردد.

نکته 6: پپس از صدور اقامت متقاضی شش ماه وقت دارد که به گرجستان جهت امضاء و دریافت کارت اقامت مراجعه نماید.

نکته 7: اقامت ظرف ٣٠ روز از تاریخ درخواست صادر میگردد و در صورت درخواست متقاضی به صورت فورس ماژور ظرف ١٠ روز صادر می گردد.
(هزینه اقدام فورس ماژور ٢٠٠ لاری بیشتر است).

نکته 8: مجموع کل هزینه های تمدید اقامت از طریق خرید ملک ۳۰۰$ می باشد که سال به سال باید انجام شود.

نکته 9:  کلیه خرید و فروش ملک، کمیسیون  و سندزدن به عهده فروشنده است و هیچگونه مالیاتی برای خرید ملک پرداخت نمی گردد.

نکته 10: اکثر آپارتمان های نوساز در گرجستان، منطقه قفقاز و اروپای شرقی به صورت «وایت فریم» به فروش می رسد.

آپارتمان «وایت فریم»: 
یعنی اینکه داخل آپارتمان لوله کشی، برق کاری و دیوار کشی شده است.
و کف و دیوارها آماده نقاشی، سرامیک و نصب کابینت می باشد.

هزینه انجام پارکت کف و نقاشی و سرویس ها و کابینت، حدود ۱۵۰ دلار می باشد که با سلیقه خودتان انجام خواهد شد.

آپارتمان «بلک فریم»:
یعنی اینکه حتی دیوارکشی داخل واحد هم انجام نشده است.

دقت کنید در آپارتمان ها ی نوساز گرجستان راهرو، آسانسور، نما و لابی ساخته شده و کامل است و فقط فضای داخلی آپارتمانها هست که بصورت بلک فریم یا وایت فریم، فروخته میشود.

نکته 12: مزایای خرید ملک و اخذ اقامت گرجستان:

به دلیل وضعیت مناسب گرجستان برای سرمایه گذاری در املاک و همچنین تسهیلات روان ارائه کارت اقامت به شهروندان خارجی، این کشور مورد توجه بسیاری از افرادی که به فکر حفظ و افزایش سرمایه خود هستند قرار گرفته است.

از مزایای خرید ملک در گرجستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اخذ اقامت موقت گرجستان با بودجه حداقل 100،000$ دلاری
  • اخذ اقامت خانواده (همسر و فرزندان)
  • افزایش ارزش ملک بصورت سالانه حدود 5 تا 10%
  • بهره مندی از سود و ارزش افزوده رشد املاک و سرمایه گذاری ارزی
  • سهولت اخذ ویزا و سفر ارزان به کشورهای حوزه شینگن، کانادا و آمریکا
  • پلیس قوی و امنیت بالا و درصد فساد و آمار جرم و جنایت نزدیک به صفر
  • وجود مدارس و دانشگاه های معتبر با استانداردهای اروپائی و آمریکائی
  • امکان دریافت وام و تسهیلات بانکی با درصد کارمزد پائین
  • امکان سفر بدون ویزا به اروپا در آینده ای نزدیک (چشم انداز 2020 گرجستان)
  • آینده و چشم انداز روشن و بهتر نسبت به دیگر کشورهای منطقه نظیر ترکیه، آذربایجان و ارمنستان

همچنین با امکان عرضه ملک بصورت اجاره  سالانه و دریافت حداقل 400 دلار به عنوان مبلغ اجاره ماهانه؛ با تهیه چندین خانه می توانید سرمایه گذاری مناسبی در گرجستان داشته باشید.

هلدینگ آریا با در اختیار داشتن شعب متعدد، مجاز و تابلو دار در مراکز پرتردد گرجستان (تفلیس و باتومی) و دفاتر ایران با قابلیت دسترسی آسان، ضمن ارائه تمامی خدمات در هر شعبه، توانسته است خدمات را بصورت تفکیک شده و تخصصی در شعب مختلف ارائه دهد.

نکته 13: اگر از طریق شعب آریا اقدام به خرید ملک در گرجستان کرده باشید، درخواست اقامت گرجستان شما رایگان خواهد بود.

نکته 14: طبق قوانین گرجستان، در دفاتر قانونی (با تابلو)، مشاوره حقوقی و خرید ملک برای خریدار، رایگان و “بدون پرداخت کمیسیون” خواهد بود.
نتیجه این قانون این است که شما در صورت استفاده از دفاتر قانونی (با تابلو)، بدون اینکه هیچ هزینه ای پرداخت نمایید، میتوانید از صحت خرید و قیمت خرید مطمئن باشید و نیازی ندارید برای صرفه جویی در پرداخت هزینه کمیسیون، بی واسطه عمل کنید و در دام دلالی بیفتید.

نکته 15: به هیچ وجه برای خرید ملک در گرجستان، بجای «دفاتر با تابلو قابل مشاهده» که توسط دولت، پلیس و اداره مالیات گرجستان شناخته شده اند، به بهانه های دروغین از افرادی که در قالب راهنمایی به صورت راننده تاکسی یا معرفی شده توسط صاحب هتل و رستوران در کمین هستند و یا دفاتر بدون تابلو قابل مشاهده، که مخصوص کلاهبرداری راه اندازی شده و هر سه ماه جابجا میشوند، استفاده ننمایید.

نکته 16: با توجه به سو استفاده های فراوان از ایرانی ها، بدلیل نداشتن اطلاعات از قیمت املاک گرجستان و مناطق گرجستان، داشتن متوسط قیمت خرید ملک در تفلیس جهت آگاهی شما بسیار مهم است.

نقشه کاربری شهر تفلیس

↑ برگشت به بالا

اقامت تحصیلی گرجستان

انواع اقامت موقت گرجستان:

  1. اقامت کاری
  2. اقامت خرید ملک
  3. اقامت تحصیلی

ثبت نام در دانشگاه ها و مدارس گرجستان

تا زمانی که «تطبیق تحصیلی» شما انجام نشود نمی توان مطمئن بود که در چه مقطع تحصیلی و چه رشته یا چه دانشگاهی می توانید ادامه تحصیل داشته باشید.

از طرفی رشته های دانشگاهی و شرایط مدارس همه ساله در حال تغییر است و مانند ایران باید دونه دونه حضورا بروید و بپرسید که ظرفیت دارند یا نه؟ و چه ملاحظات دیگری برای ثبت نام در آن مقطع زمانی دارند؟

روش ثبت نام در دانشگاه ها و مدارس گرجستان

اگر در تصمیم خود برای تحصیل در گرجستان جدی هستید تنها ۱ روش وجود دارد:

با تحویل مدارک و هزینه های واریز دولتی و ترجمه و وکیل (مجموعا ۱۰۰۰ لاری)، ابتدا کار «تطبیق تحصیلی» را انجام دهید.

– نکته: اگر بخواهید اقامتتون را هم از طریق تحصیلی بگیرید. هزینه یو جی کد و ثبت نام و اقامت ، مجموعا ۲۵۰۰ لاری میشود.

و پس از مشخص شدن مقطع تحصیلی و رشته های مجاز با خیالی آسوده از بین انتخاب های موجود، حضورا تشریف بیارید و مدرسه یا دانشگاه خود را همراه با مترجم، انتخاب کنید و UG کد بگیرید و وبت نام انجام دهید.

مدارک خود را میتوانید به شعبه تهران جهت ارسال به گرجستان و انجام کار ترجمه و «تطبیق تحصیلی» تحویل دهید.

متاسفانه اکثرا تمام وقت و هزینه خود را به بررسی دانشگاه ها و مدارس مختلف هدر میدهند بدون اینکه از ظرفیت ها و محدودیت ها و سطح تحصیلی خود یا فرزندانشان اطلاع داشته باشند و تازه پس از انتخاب مدرسه یا دانشگاه میفهمند مثلا سطح زبان برای آن دانشگاه کافی نیست.
یا آن مدرسه ظرفیتش پر است. یا فلان مدرسه آمریکایی مدرکش برای گرجستان قابل قبول نیست!

یا از همه رایج تر از زمانی که مدرسه یا دانشگاه را انتخاب میکنند ۱ ماه مراحل «تطبیق تحصیلی» و «UG کد» طول میکشد و ظرفیت ها پر میشود.

کدام مدرسه یا دانشگاه در گرجستان بهتر است؟!

هر روزه تماس داریم که school of tomorrow خوب است؟ progress خوب است؟ دانشگاه جاواخیشویلی خوب است؟

کسی که جواب این سوالات را به شما میدهد ناوارد است!

جواب تمام این سوالات باید در روزی که شما تطبیق تحصیلی شده اید و با شرایط شما در آن موسسه توسط آن موسسه داده شود که شما اصلا شرایط ثبت نام دارید یا خیر؟

اطلاعات برخی از دانشگاهها و مدارس در ادرس زیر موجود است.
برای دانستن حدود شهریه ها و امکانات، قابل مطالعه میباشد ولی انتخاب از راه دور کاری غیر واقعی است و انتخاب باید حضورا پس از جلسه با دانشگاه یا مدارس انجام شود.

اطلاعات بیشتر در مورد مدارس و دانشگاه های گرجستان:

+ تحصیل در گرجستان

ابتدا «تطبیق تحصیلی» انجام دهید که سپس بتوانید از مدارس یا دانشگاهها حضورا استعلام برای ثبت نام کنید.

دفتر ایران: تهران، بلوار مرزداران، پلاک ١۵٢، طبقه ٢
(شنبه تا چهارشنبه 9:00 تا 18:00 و پنجشنبه 9:00 تا 13:00)

دفتر تهران:
021.44950680 (تهران)

↑ برگشت به بالا

تفاوت “اقامت دائم گرجستان” و “شهروندی گرجستان”

کشور گرجستان جزو معدود کشورهایی است که گزینه اقامت با سرمایه گذاری دارد.
بین انواع اقامت گرجستان و شهروندی (پاسپورت) گرجستان تفاوتی کاربردی در زندگی وجود ندارد.

تمام افراد خارجی که اقامت گرجستان داشته باشند می توانند حساب بانکی داشته باشند و خرید ملک یا ماشین و همه چی با مالکیت قطعی و صد در صد داشته باشند، بیمه شوند و در صورتی که گرجستان شینگن شود با اقامت میتوانند بدون ویزا کل کشورهای اروپایی شینگن را بروند و …

از اول جولای 2019 اقامت دائم توسط قانونگذار حذف شده است. اما اگر اقامت دائم خود را قبل از این زمان اخذ کرده باشید بدون مشکل هر 5 سال یکبار تمدید خواهد شد.

برتری هایی که شهروندی (پاسپورت) گرجستان نسبت به انواع دیگر اقامت گرجستان دارد:

  1. حق رای
  2. حقوق ماهیانه بالای 65 سال
  3. درمان رایگان بالای 65 سالگی

در نتیجه شما با داشتن اقامت گرجستان تمام امکانات کاربردی شهروندان گرجستان را خواهید داشت.

اقامت 5 ساله گرجستان – سرمایه گذاری 

برای فردی خارجی صادر میگردد که، بالای 300 هزار دلار در گرجستان سرمایه گذاری کند.

در این صورت اجازه اقامت برای اعضای خانواده سرمایه گذار هم صادر می شود که شامل: یک همسر، فرزندان و یا یک فرد ناتوان که کاملا به وی وابسته است، می باشد.

نکته 1: خرید ملک مسکونی به منظور اجاره دادن یا خرید ملک تجاری و اداری به منظور راه اندازی کسب و کار و یا خرید زمین غیر کشاورزی به منظور ساخت و ساز جزو سرمایه گذاری در گرجستان محسوب میگردد.

نکته 2: مدت زمان اخذ اقامت 5 ساله سرمایه گذاری در گرجستان 20-30 روز از زمان اقدام می باشد.

نکته 3: با توجه به مادام العمر بودن اقامت سرمایه گذاری در گرجستان و امکان استفاده از تمامی امکانات زندگی و کار همانند شهروندان گرجستان، پیشنهاد می گردد در صورتیکه شرایط سرمایه گذاری بالای ٣٠٠.٠٠٠ دلار را دارید، به دلیل آسانتر بودن سعی در اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در گرجستان را داشته باشید.

لازم به ذکر است با داشتن اقامت سرمایه گذاری در گرجستان درصورت پیوستن گرجستان به حوزه شینگن می توانید به تمام کشور های اروپایی حوزه شینگن سفر کنید و حتی این امکان نیز همانند وام و بیمه و حساب بانکی و خرید و فروش با داشتن اقامت نیز میسر می شود و نیازی به داشتن شهروندی نیست.

شهروندی گرجستان سه روش کاربردی دارد:

  1. پس از اقامت سرمایه گذاری در گرجستان
  2. ازدواج
  3. خدمات ویژه

هر یک از موارد فوق می تواند به اخذ شهروندی و پاسپورت گرجستان تبدیل شود.

شهروندی گرجستان – پس از اقامت سرمایه گذاری در گرجستان

برای فردی خارجی صادر میگردد که، بالای ١٨ سال باشد و در طول ۵ سال گذشته، چه با ویزا چه با کارت اقامت در گرجستان بطور قانونی و مستمر زندگی کرده باشد و زبان گرجی را در حد ابتدایی بداند و از تاریخ و شرایط قانون گرجستان آگاهی داشته باشد و در گرجستان مشغول به کار باشد یا ملک داشته باشد یا در یک فعالیت کارآفرینی در گرجستان مشغول باشد یا مالک سهمی از یک شرکت کارآفرینی گرجی باشد یا در شرایط پناهندگی باشد.

شهروندی گرجستان – ازدواج

برای فردی خارجی صادر میگردد که، با شهروند گرجی ازدواج کرده باشد و مدت ٢سال قبل آن بصورت قانونی و مستمر در گرجستان زندگی کرده باشد و زبان گرجی را در حد ابتدایی بداند و از تاریخ و شرایط قانون گرجستان آگاهی داشته باشد.

خدمات ویژه

خدمات ویژه برای فردی خارجی صادر میگردد که، خدمت فوق العاده ای برای کشور گرجستان انجام داده باشد. یا به منافع ملی کشور گرجستان سودی رسانده باشد یا فعالیت اقتصادی ویژه ای در خاک گرجستان انجام داده باشد.

↑ برگشت به بالا