اخذ اقامت دائم گرجستان 2018 با روش سرمایه گذاری در گرجستان

اخذ اقامت دائم گرجستان 2018

اخذ اقامت دائم گرجستان 2018 تغییرات عمده ای را نسبت به سال های گذشته داشته است.
طبیعی است که هر چه به جلوتر می رویم این شرایط سخت تر نیز خواهد شد.

در سال 2018 تاکید دولت گرجستان بر حمایت از سرمایه گذاری خارجی است و همین این موضوع تیم تحلیل و کارشناسی هلدینگ آریا را برآن داشت تا با ارائه یک طرح تفضیلی، روش اخذ اقامت دائم گرجستان در سال 2018 را تشریح کنیم.

اقامت دائم گرجستان 2018 با روش سرمایه گذاری در گرجستان

اقامت دائم گرجستان 2018 با روش سرمایه گذاری در گرجستان

اخذ اقامت دائم گرجستان با روش سرمایه گذاری در گرجستان

بر اساس قوانین موجود در سال 2018 با سرمایه گذاری بالغ بر 300،000 لاری می توانید برای اخذ اقامت دائم گرجستان اقدام کنید.

در این صورت اجازه اقامت برای اعضای خانواده سرمایه گذار هم صادر می شود که شامل یک همسر، فرزند و یا یک فرد ناتوان که کاملا به وی وابسته است، می باشد.

  • خرید ملک جزء سرمایه گذاری محسوب نمی گردد مگر آنکه زمین باشد و اقدام به ساخت نماید ویا اگر ملکی نیمه تمام باشد و بیزینسی روی آن انجام دهند.
  • مدت زمان اقدامات اقامت دائم ٣ ماه از تاریخ شروع پروسه می باشد.
اخذ اقامت دائم گرجستان 2018

اخذ اقامت دائم گرجستان 2018

مزایای اقامت دائم گرجستان با سرمایه گذاری در گرجستان

با توجه به مادام العمر بودن اقامت دائم و امکان استفاده از تمامی امکانات زندگی و کار همانند شهروندان گرجستان، پیشنهاد می گردد در صورتیکه شرایط سرمایه گذاری بالای 300،000 لاری را دارید، به دلیل آسانتر بودن سعی در اخذ اقامت دائم داشته باشید.

لازم به ذکر است با داشتن اقامت دائم پس از پیوستن گرجستان به حوزه شینگن در سال 2020 می توانید به تمام کشور های اروپایی حوزه شینگن سفر کنید.

حتی این امکان نیز همانند وام و بیمه و حساب بانکی و خرید و فروش با داشتن اقامت نیز میسر می شود و نیازی به اخذ شهروندی گرجستان نیست.

اقامت گرجستان, اقامت موقت, دایم, کاری, تحصیلی, ملک

 

 

4 ديدگاه

  1. بابک اردیبهشت 18، 1397 در 9:35 ب.ظ - پاسخ دادن

    با سلام آیا با خرید اوراق بهادار ازبورس به مبلغ 300000لاری اقامت و در نهایت پاسپورت میدهند ؟ در صورت مثبت بودن پاسخ آیا شما در زمینه معرفی کارخانه های پذیرنده سرمایه گذاری فعالیتی دارید ؟ ممنون

    • آریا اردیبهشت 20، 1397 در 11:04 ق.ظ - پاسخ دادن

      با سرمایه گذاری حداقل 300،000 لاری بلافاصله اقامت دائم گرجستان را دریافت می کنید.
      اما اقامت دائم گرجستان با شهروندی و پاسپورت گرجستان فرق دارد.

      دولت گرجستان هیچ قانون مشخصی برای اعطا پاسپورت و شهروندی به اتباع خارجی را ندارد.
      این اجازه صرفاً در اختیار رئیس جمهور گرجستان است.

  2. علیرضا اردیبهشت 10، 1397 در 11:47 ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام ضمن تشکر از اطلاعاتی که میدهید
    سوالی داشتم من همسرم در گرجستان ملک خریده
    و اقامت موقت هم گرفته ایا همسر و فرزندان
    هم میتوانند اقامت موقت بگیرند ؟
    ممنون میشم اگه پاسخ درستی داشته باشم

    • آریا اردیبهشت 10، 1397 در 1:10 ب.ظ - پاسخ دادن

      بله، شما و فرزندان زیر 18 سال می توانید اقامت نسبیت اخذ فرمایید.
      برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تمای بگیرید.

ثبت ديدگاه